Reiki klassen

Reiki I

De eerste graad opent de energie kanalen De cursus Reiki I wordt door mij in twee dagen gegeven, meestal op een vrijdag en zaterdag. Je ontvangt dan vier initiaties en leert werken met de energie. Na Reiki I kun je jezelf en ook anderen al een één op één behandeling geven.

De kosten voor Reiki I bedragen €180,-. Het is mogelijk om Reiki I te herhalen. Ook als je dit bij een andere Reiki master hebt gedaan. Dit kost € 90,-.

Cursussen 2024

Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart
Vrijdag 3 en zaterdag 4 mei
Vrijdag 14 en zaterdag 15 juni

De dagen beginnen ’s morgens om 10.00 uur tot ca. 15.00 uur.

Aanmelden

Reiki II

De 2e graad, geeft je de mogelijkheid om ook op afstand te behandelen en geeft ondersteuning op een dieper niveau.

De kosten voor Reiki II bedragen €500,-. Het is mogelijk om Reiki II te herhalen. Ook als je dit bij een andere Reiki master hebt gedaan. Dit kost € 250,-.

Cursussen 2024

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart

Aanmelden

Kennismaken en oefenen met Reiki

Op deze zaterdagochtendbijeenkomsten kun je kennis maken met Reiki. Je krijgt informatie over Reiki, je kunt vragen stellen en je krijgt de gelegenheid de reiki energie te ervaren. Reiki betekent levensenergie, prana en wordt ook wel Godskracht genoemd. Reiki is niet verbonden aan een religie en werkt positief op het lichaam als op de geest. In verbinding met deze energie kun je meer in contact komen met de kern van jezelf en het stimuleert het zelf genezende vermogen van het lichaam. Als je meer te weten wilt komen over deze oeroude methode van het in stroming brengen van energie via de handen ben je van harte welkom.

Op deze ochtenden is ook iedereen welkom die bij mij een Reiki cursus heeft gevolgd. Oefenen met elkaar door het geven van Reikibehandelingen is een mooie aanvullende manier om met Reiki energie bezig te zijn. Er is dan ook de gelegenheid om vragen te stellen. Als je wilt kun je iemand meenemen die je graag wilt laten kennis maken met Reiki. De eerste keer als je komt nadat je een cursus bij mij hebt gevolgd kun je gratis meedoen.

De kosten per ochtend zijn €15,-.

Reiki Informatie en oefenochtenden 2024

Data najaar 2023: zaterdag 3 februari, 23 maart en 1 juni.
Deze Reiki bijeenkomsten beginnen om 10.00 uur en eindigen 12.00 uur.
Deze Reiki informatie en oefenochtenden vinden plaats in de Rijnkapel in Amerongen www.rijnkapelamerongen.nl.
Je kunt 2 straten verderop gemakkelijk parkeren op het plein van kasteel Amerongen.
Je kunt je opgeven via de mail of mobiel 0622201246

Heb je vragen vooraf dan kun je daarover altijd contact met me opnemen.