Over mij

Anne-Marie Ruiter

Na jaren gewerkt te hebben in het bedrijfsleven en mijn persoonlijke ervaringen met verlies en ziekte ben ik op zoek gegaan naar meer. En dat meer heb ik 15 jaar geleden gevonden. Ik ben me onder andere gaan verdiepen in de oosterse wijsbegeerte en uiteindelijk ben ik, zoals meer gebruikelijk is in de oosterse traditie, leerling geworden van een geestelijk leraar; Mataji. Zij is mijn inspiratiebron en richting aanwijzer in mijn leven. Naast meditatie, wijsbegeertelessen en light-body trainingen is Reiki voor mij op mijn weg van zelfontwikkeling een belangrijk hulpmiddel gebleken. En ook bij bepaalde begeleidingstrajecten bleek dat Reiki behandelingen een mooie aanvulling vormde naast de gesprekken. Door deze ervaringen wilde ik graag mensen gaan behandelen met Reiki en zelf Reiki cursussen gaan geven om zo andere mensen de gelegenheid te geven om in aanraking te komen met deze bijzondere en ondersteunende energie.

Van huis uit ben ik bedrijfspsycholoog NIP en verder ben ik onder andere opgeleid tot Bewustzijns coach, Reiki master, lerares Light Body en CSR coach (Chronische Stress Reversal methode). Nog steeds volg ik wekelijkse lessen in wijsbegeerte en bewustzijn en volg ik retraites, ook in India, die gericht zijn op de weg van meditatie, stilte, zelfreflectie en bewustzijn. Alle kennis die ik mag ontvangen deel ik graag met anderen die daar in geïnteresseerd zijn.

Ik vind het een uitdaging om zingeving, religie en spiritualiteit “handen en voeten” te geven. Spiritualiteit is voor mij niets zweverigs. Het betekent op weg naar wie je in essentie werkelijk bent. Zodat je kunt doen wat je te doen hebt in je leven. Daarbij beseffend dat je, net als elk mens, vrij bent je eigen keuzes te maken en verbonden bent aan een hogere, alles omvattende liefdevolle energiebron; de kosmos, natuur, God of hoe je het ook maar noemt.

Graag begeleid ik je op jouw weg in het leven naar zingeving, energie, geluk en meer zelfkennis. Ben je benieuwd of mijn manier van begeleiden bij jou past en bij wat je zoekt, neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Mocht je meer willen weten over mijn werkwijze en wat ik kan betekenen voor bedrijven, teams en werknemers, kijk dan op mijn andere website: www.paravani.nl of neem contact met mij op.

team-member