Over mij

Anne-Marie Ruiter

Van huis uit ben ik Registerpsycholoog (NIP) A&O en daarnaast ben ik opgeleid tot onder andere Bewustzijns coach, Reiki master, lerares Light Body, NLP master, Enneagram coach en EMDR therapeut. Sinds begin 2018 ben ik CSR gecertificeerd coach specifiek gericht op diagnostiek en behandeling van stress en burn-out klachten.

Ik combineer in mijn werk mijn psychologische kennis met kennis uit de indiase wijsbegeerte. 12 jaar geleden ben ik geïnteresseerd geraakt in de eeuwenoude wijsheid uit India en de praktische toepasbaarheid ervan in mijn werk. Al jaren volg ik de wijsbegeerte, meditatie en light-body lessen van mijn spirituele lerares en Reiki master (mevr. Blom zie lichtwerk-reiki.nl) en ga ik 2 keer per jaar naar India voor opleidingen, retraites en vrijwilligers werk. Als bedrijfspsycholoog werk ik al 25 jaar voor een diversiteit aan bedrijven. Wil je hier meer over weten kijk dan op www.paravani.nl

Ik vind het een uitdaging om spiritualiteit “handen en voeten” te geven in het dagelijks leven. Spiritualiteit is voor mij niets zweverigs. Het betekent doen wat je te doen hebt in je leven en komen tot meer zelfkennis.

Graag begeleid ik jou op weg naar een vitaler en gelukkiger leven met meer energie, meer bewustzijn en meer zelfkennis!

Wil je weten of mijn manier van coachen bij je past dan kun je contact met me opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek.

team-member