Over Light Body

Awakening your light Body

Om nog bewuster je leven te leven

Als je gelooft dat je alles in je leven zelf creeert en graag nog meer sturing wilt geven aan je eigen leven door meer zelfkennis en bewustzijn dan kan de training “Awakening your Light Body” je veel brengen.

Eén van de meest belangrijke geschenken die je jezelf kunt geven is te leven in een staat van innerlijke vrede en harmonie. Innerlijke vrede opent de deur naar je hogere Zelf (het goede in jezelf). Het verhoogt je vibratie, brengt vele goede dingen naar je toe en maakt je als een magneet voor overvloed. Wanneer je in vrede bent kun je contact maken met je intuïtie en weten wat juist wel of niet te doen

Elke keer wanneer je je uit balans voelt, geïrriteerd, boos of wat voor vervelend gevoel dan ook, weet dan dat dit NIET is wie je werkelijk bent. Het is slechts energie die je toegelaten hebt en die dus ook weer losgelaten kan worden. Een belangrijke stap is dat je je realiseert dat je je niet in balans voelt, dat je het herkent en kiest om weer in balans te komen. Wanneer je je vredig voelt, heeft dat een positieve invloed op jezelf en je omgeving.

Dit leer je in deze training.

Wat is Light Body?

De Light Body is een aspect van je aura, waar je je meestal niet bewust van bent. Je hebt als mens o.a. een fysiek lichaam, een emotioneel lichaam, een mentaal lichaam en een spiritueel lichaam. Je spirituele lichaam is verbonden met je ziel. Het ontwikkelen hiervan wordt gezien als een kwantumsprong maken in je evolutieproces. Met het ontwikkelen van je Light Body krijg je het vermogen de hogere dimensies gewaar te worden. En daardoor gaan deze hogere dimensies steeds meer een deel uitmaken van je dagelijks bestaan. De ontwikkeling van je light body begint bij je hart. Je lichtlichaam is fijner en schitterender dan je chakra’s. Het ligt vele malen dichter bij je ziel dan je chakra's. Dit lichtlichaam is in eenieder aanwezig en kan ontwikkeld worden. Door het ontwikkelen van je Licht Body komt er meer harmonie en stroming tussen je fysieke, emotionele en mentale lichaam. Je krijgt meer bewustzijn over wie je bent en hoe je in harmonie kunt leven met je jezelf en je omgeving in je dagelijkse leven.

Als je Light Body ontwaakt is, kun je meer licht in je energieveld opnemen en uitstralen. Je denken wordt helder en rustig. Je maakt ook bewust contact met je Zelf, je ziel. Om dat te bereiken ontwikkel je in deze lessen zeven nieuwe energiecentra. Deze centra zijn niet je chakra's. De frequenties van deze centra liggen hoger. Je ontwikkelt je spirituele lichaam: je Light Body.

De eerste zeven centra zijn de vibrerende energielichamen. De volgende stap is het activeren van de drie Light Bodycentra. Je leert de zeven vibrerende energiecentra en de drie Light Bodycentra stap voor stap te openen en te ontwikkelen in zes blokken.

Voor wie?

Met de volgende vragen kunje bepalen of je toe bent en vastbesloten bent om deze lessen te gaan volgen.

 • Ben je al een tijdje op het pad van bewustwording en spirituele groei?
 • Ben je geïnteresseerd in ervaringen uitbreiden door middel van een helder bewustzijn?
 • Is het vinden van en leven in een hogere frequentie je bedoeling?
 • Sta je open voor het nieuwe? Ben je bereid oude overtuigingen los te laten en te transformeren, oftewel nieuwe te scheppen?
 • Ben je enigszins creatief en vertrouw jij je intuïtie en luister je ernaar?
 • Geloof je dat je je eigen werkelijkheid creëert?
 • Ben je in voor b.v. meditaties of een heldere bekwaamheid te ontwikkelen in verband met je bewustzijn?
 • Is je spirituele groei belangrijk voor je en ben je bereid je verschillende keren per week aan de energie te wijden?
 • Ben je er ontvankelijk voor om via je intuïtie nieuwe dingen te creëren in je leven?
 • Heb je geleerd hoe te onderhandelen met je emotionele gedachten die bij je opkomen als resultaat van je pad van spirituele groei?
 • Kijk je naar het positieve in elke ervaring om te groeien?
 • Ben je gevoelig voor energie? Wil je meer leren over hogere energieën en hoe je met ze werkt?
 • Geloof je dat je het verdient een vreugdevol leven in overvloed te hebben?

Als je antwoord op de meeste vragen ja is, ben je klaar om je Light Body te ontwaken.

6 Blokken

Blok 1: Je basis verstevigen.
In dit blok leer je de eerste drie centra. Door met deze drie centra te werken, kun je meer stroming in je lichaam en in je emoties ervaren en oude fysieke en emotionele blokkades loslaten. Je leert technieken van selfhealing en emotionele stroming. Je werkt met je innerlijke kind en met je subpersonen. Je kunt meer evenwicht in je lichaam en emoties ervaren. Je gevoel van identiteit wordt groter. Je komt als het ware meer op aarde, in je eigen basis.

Blok 2: Je hartcentrum openen.
In dit blok wordt je hartcentrum geopend. Je maakt een diepgaand contact met je hart. Je brengt meer compassie en liefde in je leven. Het wordt makkelijker relaties vanuit je hart te hebben in plaats vanuit je emoties en gedachten. Je leert neutraal te blijven en je niet te verliezen in de emoties van anderen. We werken met healing, je maakt kennis met je innerlijke healer. Je leert meer over zelfgenezing en over het creëren van genezende energie/ruimte voor anderen. Je maakt je aura schoon van energieën van anderen en ervaart daardoor vergeving en begrip.

Blok 3: Je hogere energiecentra activeren.
In dit blok leer je de drie hogere centra. Deze kunnen je helpen bij het verkrijgen van meer inzicht. Je intuïtie en creativiteit nemen toe. Je opent je mentale lichaam voor hogere overtuigingen. Je leert de leegte voorbij gedachten kennen. Je leert technieken om je gedachten te veranderen en je verbindt je met het universele bewustzijn. Je denken wordt helderder.

Blok 4: Je energielichamen harmoniseren.
In dit blok creëer je voldoende stroming en harmonie in alle zeven centra om de kwantumsprong te maken naar je lightbody centra. Je leert je meer te openen voor je hogere zelf en je op te laden vanuit je kern. Je werkt met thema's op het gebied van relaties en overvloed in je leven. Je vermogen tot creëren wordt krachtiger.

Blok 5: Je lichtlichaam doen ontwaken.
In dit blok leer je de eerste twee lightbody centra. Hierdoor wordt je je nog meer bewust van de dimensies van je hogere zelf en ziel. Je leert de ziel van de aarde kennen. Je brengt het licht van je ziel in de centra die je al hebt geleerd. Je krijgt een groter bewustzijn van de andere dimensies. Je ademt met het universum. Je krijgt meer zicht op je levensdoel.

Blok 6: Een bron van licht worden.
Je leert het laatste lightbody centrum. Het verbindt je met het licht. Je stemt af op het "absolute". Je ervaart de zielsrealiteit. Je hebt de kracht om anderen positief te beïnvloeden en te leven in een voortdurende staat van hoger bewustzijn. Je maakt contact met "Al wat is".

Wijze van overdracht

Op de lesbijeenkomsten worden de centra geactiveerd. De leraar opent zich voor de energieën en brengt deze in de ruimte, o.a. met behulp van klanken. Door het principe van resonantie worden de centra bij de deelnemers geactiveerd.Ter ondersteuning is er een lesmap en MP3's. Met de MP3's kun je thuis oefenen. De oefeningen worden begeleid met prachtige muziek van Michael Hammer.

De lessen 'Awakening Your Light Body' zijn ontwikkeld door Duane Packer en Sanaya Roman die in Amerika wonen. Prachtige boeken van Duane Packer en Sanaya Roman zijn: 'Leven in Vreugde', 'Kracht door Bewustwording', 'Overvloed', 'Groeien naar Spiritueel Inzicht' en 'Liefde van de Ziel'.

Spreekt dit je aan?

Volg een light body klas