Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Zingeving, religie en spiritualiteit
Wat mij betreft zijn dit de pijlers waarop je een energiek en mooi leven kunt opbouwen, waarin je doet wat bij je past en leeft vanuit wie jij bent.

Hoe je leeft en het fundament waarvan uit je leeft is voor ieder mens uniek.
In de loop van je leven kun je door verschillende redenen de weg kwijt raken in je eigen leven. En even niet meer weten hoe nu verder. Ervaringen, veranderingen, verlies en ingrijpende gebeurtenissen kunnen er voor zorgen dat je je zo veranderd voelt en het gevoel hebt niet goed meer te passen in je eigen leven. Je bent niet meer wie je was maar hoe dan nu verder?

Dit kan zich uiten in een algemeen gevoel van onvrede, spanningen in relaties, stress, vermoeidheid en ziekte.

Herken je dit, spreekt dit je aan en wil je opzoek naar antwoorden en handvatten voor een beter bij jouw passend leven met meer energie, geluk en vreugde? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. In een vrijblijvend gesprek kunnen we dan onderzoeken of wie ik ben en wat ik je te bieden heb bij jouw past.

Naast deze begeleidingsgesprekken kun je bij mij ook terecht voor reikibehandelingen.

Mocht je meer willen weten over mijn werkwijze en wat ik kan betekenen voor bedrijven, teams en werknemers, kijk dan op mijn andere website: www.paravani.nl of neem contact met mij op

Interesse in een gesprek?

Neem contact op